9. ledna 2009 • 16:03

Ribéry naboural klubový autobus Bayernu!

Autor: ČTK, spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTOGALERIE - Neslavně dopadl pokus hvězdného fotbalisty Francka Ribéryho pobavit spoluhráče z Bayernu Mnichov, když během soustředění v Dubaji usedl za volant klubového autobusu, který záhy naboural.



Projížďka okolo hotelu podle deníku Bild skončila několika zdemolovanými ukazateli, protože francouzský reprezentant nezvládl řízení a skončil na obrubníku. Žádnému z hráčů na palubě se nic nestalo.



"Chtěl kluky trošku zvláštně pobavit. Naštěstí se ale nikomu nic nestalo. Franck je z toho jen trochu vylekaný," komentoval nehodu trenér Bayernu Jürgen Klinsmann. Rovněž hráči v čele s Timem Borowským přiznali menší šok krátce po nehodě. Poté se však všemu prý pořádně zasmáli.

Do smíchu však nebylo vedoucímu hotelu, který však k incidentu nakonec nezavolal policii. Mimo jiné i proto, že Ribéry samozřejmě nemá oprávnění řídit autobus. Celou záležitost tak musel řešit generální manažer Bayernu Uli Hoeness.

Ribéry je mezi spoluhráči vyhlášeným šprýmařem, mezi jeho "povedenější "kousky patří solit sladké jídlo a naopak, dveře Lukase Podolského natřené zubní pastou nebo schované boty Daniela van Buytena. A teď karambol s autobusem!

Pětadvacetiletý Ribéry v těchto dnech však nezaskočil vedení Bayernu jen nepovedenou vyjížďkou, ale také prohlášením, že by se nebránil odchodu z mnichovského celku. "Mám smlouvu do roku 2011, ale je těžké slíbit, že ji dodržím," uvedl Ribéry pro deník Bild.

"Cítím se tu dobře, ale jsem otevřený ke všemu. Ve fotbale nikdy nevíš, co se stane," dodal technický záložník, který si čtvrteční nehodou připomněl událost z doby, kdy mu byly dva roky. Tehdy si z nehody svých rodičů odnesl vážné zranění, které si vyžádalo sto stehů, především v oblasti obličeje.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

31. kolo
Články odjinud


Články odjinud