6. prosince 2009 • 20:03

Brémy remizovaly s Leverkusenem a jsou stále druhé

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Brém nevyužili sobotní ztráty vedoucího Leverkusenu a po bezbrankové remíze s Kolínem v 15. kole německé ligy na druhém místě stále ztrácejí tři body. Svěřenci trenéra Schaafa dnes napodobili výsledek Leverkusenu v Hannoveru. Na Brémy se bodově dotáhlo Schalke, které zdolalo poslední Herthu Berlín 2:0 a na třetím místě tabulky vystřídalo Bayern Mnichov.



Werder, který prodloužil svou sérii bez prohry na 23 zápasů ve všech soutěžích, v Kolíně citelně postrádal své nejlepší ligové střelce. Zatímco peruánský kanonýr Pizarro je dlouhodobě zraněn, tvořivého záložníka Özila nepustila do utkání chřipka.

Jaroslava Drobného v brance berlínského celku překonal poprvé po hodině hry útočník Kuranyi, který vstřelil svůj jubilejní stý gól v bundeslize. Ambice hostů na vyrovnání oslabil obránce Janker, který byl v závěru vyloučen po druhé žluté kartě.

Vedení domácích pojistil v 90. minutě z pokutového kopu Brazilec Rafinha. Záložník Jan Morávek tentokrát nebyl ani na lavičce náhradníků Schalke. Trápící se Hertha v domácí soutěži nevyhrála od prvního kola a na první nesestupovou pozici ztrácí už osm bodů.

Německá fotbalová liga - 15. kolo:

Kolín nad Rýnem - Brémy 0:0,
Schalke - Hertha Berlín 2:0 (59. Kuranyi, 90. Rafinha z pen.).

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud