11. prosince 2009 • 23:11

Poslední Hertha zaskočila lídra z Leverkusenu

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Svědík: Baník, nebo Polsko? Pozor, horká je ale pořád i plzeňská stopa!
VŠECHNA VIDEA ZDE

Duel poslední Herthy Berlín s vedoucím týmem tabulky německé fotbalové ligy Leverkusenem dnes skončil remízou 2:2. Domácí mužstvo v brance s Jaroslavem Drobným vybojovalo i v oslabení bod díky Ramosovu gólu v druhé minutě nastaveného času, hosté se krátce předtím dostali do vedení zásluhou Kaplana.



Leverkusen tak má v čele bundesligy čtyřbodový náskok před dvojicí Brémy, Schalke, navíc soutěží stále prochází bez porážky. Zato Hertha, jejíž zápas s lídrem přilákal do hlediště přes 40.000 diváků, si připsala teprve šestý bod a nevyhrála už více než čtyři měsíce.

V základní sestavě Bayeru, který už od osmé minuty prohrával po prvním Ramosově zásahu, nastoupil poprvé i český reprezentační obránce Michal Kadlec, jenž značnou část podzimu zmeškal kvůli zranění kotníku. Kroos vyrovnal až v 76. minutě a krátce nato Hertha přišla o srbského záložníka Kačara, vyloučeného po druhé žluté kartě.

V 90. minutě šli hosté do vedení po Kaplanově brance, ale ani to ještě nebyl poslední gól zápasu. O ten se dvě minuty nato postaral domácí střelec Ramos, který tak oslabenému berlínskému týmu zachránil bod.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

29. kolo
Články odjinud


Články odjinud