1. srpna 2010 • 11:46

Raúla čekalo v Schalke vřelé přivítání

Autor: ČTK, tbl
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Vaniak: Staněk se ti dostane do hlavy, Vindahl Čechy nepředčí. Na EURO...
V čem se Pardubice zlepšily? Pánik - bez komentáře. Marinčin by chyběl hodně
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Schalke se rozplývají nad novou posilou Raúlem Gonzálezem. Bývalý dlouholetý kapitán Realu Madrid v sobotu odehrál první přípravný zápas v dresu německého klubu a pod výhru 2:1 nad Hamburkem se podepsal přihrávkou na jeden gól.



"Přihrát Raúlovi, to je jako uložit si peníze do švýcarské banky," řekl agentuře SID chorvatský záložník Ivan Rakitič. "Hrát s ním je splněný sen. Doteď jsem ho znal jen z počítačových her," přidal Alexander Baumjohann.


Chválou po vítězství nad bundesligovým rivalem nešetřil ani trenér Felix Magath. "Jeho přihrávka před naším prvním gólem byla geniální," prohlásil.

Svůj obdiv nad Raúlovými schopnostmi vyjádřila pro deník Bild i bývalá klubová ikona Kevin Kuranyi. "Je to lepší útočník než já. Právě on může klub konečně dovést k titulu," věří kanonýr Kuranyi, který z Schalke v létě odešel do Ruska.

Raúl González Blanco dal v stredu v Lige majstrov a kraľuje historickému rebríčkuFoto sita
Také Raúl byl po prvním utkání v novém působišti spokojen. "Byl jsem příjemně překvapen. Všichni mě přijali velmi vřele a užíval jsem si hlavně pozornost fanoušků," prohlásil. Příznivci totiž oslavovali prakticky každý jeho dotyk s míčem a skandovali útočníkovo jméno.

Třiatřicetiletý bývalý španělský reprezentant bude do Gelsenkirchenu dojíždět z nedalekého Düsseldorfu, kde si pořídil dům. Do něj se nastěhoval s manželkou Mamen, dcerou Maríou a čtyřmi syny Jorgem, Hugem, Mateem a Héctorem, které pojmenoval po bývalých fotbalových hvězdách.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud