22. října 2010 • 22:50

Drobný pomohl vychytal Bayern a udržel nulu

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Reprezentační brankář Jaroslav Drobný poprvé nastoupil v německé fotbalové lize za Hamburk. V 42. minutě dnešního utkání s Bayernem Mnichov vystřídal Franka Rosta, který si už po čtvrthodině hry poranil koleno při srážce s Bastianem Schweinsteigerem.



Čistým kontem přispěl Drobný k dělbě bodů za remízu 0:0, která ani jeden tým nepotěšila. Hamburk sice udržel čtvrté místo v tabulce, o které však po víkendových zápasech může přijít.

Obhájce titulu Bayern má po devíti kolech bilanci 3-3-3 a je až devátý se ztrátou devíti bodů na první Dortmund, který má utkání k dobru.Rost má podle hamburského kouče Armina Veha pravděpodobně přetržené vazy.

Rost nebude za zápas proti Bayernu vzpomínat v dobrémFoto Reuters


"Už mu to oteklo. Každopádně nám bude chybět hodně dlouho," prohlásil Veh.Drobnému, jenž přišel do Hamburku v létě po sestupu Herthy Berlín do druhé ligy, už nedávno sliboval šanci.

Rost si sice vybojoval v přípravě post jedničky, ale v sezoně nepodával přesvědčivé výkony. Nakonec ale vyhnalo sedmatřicetiletého veterána z branky až zranění.

Výsledek
:
Hamburk - Bayern Mnichov 0:0.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

31. kolo
Články odjinud


Články odjinud