25. února 2013 • 10:09

VIDEO: Nizozemští reprezentanti se po šlágru ligy poprali

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Spor nizozemských fotbalových reprezentantů Jermaina Lense z PSV Eindhoven a Jorise Mathijsena z Feyenoordu Rotterdam vyústil po nedělním zápase jejich týmů v domácí soutěži v hromadnou potyčku. Do strkanice se na cestě tunelem do šaten po závěrečném hvizdu zapojili hráči i členové realizačních týmů.



Oba spoluhráči z národního týmu se při zápase o čelo ligové tabulky hádali už na hřišti. Duel zvládl lépe domácí Feyenoord, který ve druhém poločase odpověděl na branku Lense ze 34. minuty a otočil skóre na 2:1.

Soupeři, který soutěž vede, se Feyenoord na třetím místě přiblížil na tři body. Pětadvacetiletý útočník Lens si po zápase před kabinami na Mathijsena počkal a chytil ho za triko. Někdejšího obránce Hamburku či Málagy začali bránit spoluhráči a strhla se velká strkanice.

"Co tam Lens předvedl, je nepřijatelné," zlobil se trenér PSV Dick Advocaat, podle kterého se bude muset jeho svěřenec z chování zodpovídat. Incident s největší pravděpodobností bude vyšetřovat i domácí fotbalová asociace.

VIDEO: Strkanice obou týmu v útrobách stadionu.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud