25. května 2013 • 22:00

Černý den Levski: Kiksem přišli o titul, ředitel po utkání zkolaboval

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Fotbalisté Razgradu obhájili titul v bulharské lize. V posledním kole vyhráli na hřišti posledního týmu tabulky Montany 3:0, zatímco jejich jediný rival Levski remizoval s jiným týmem ze Sofie Slavií 1:1 a v konečné tabulce byl o bod horší. Šance Levski pohřbil bizarní vlastní gól.



Levski mělo před závěrečným kolem dvoubodový náskok, jenže o titul připravil klub 16 minut před koncem vlastní obránce Vezalov.

Za nadějného vedení 1:0 napálil po centru hostů míč nikým neatakován zblízka do vlastní sítě. Po závěrečném hvizdu zkolaboval podle agentury Reuters finanční ředitel klubu Bažděkov a byl odvezen do nemocnice.

Klub Ludogorec Razgrad ze severovýchodu země hrál ještě v roce 2010 třetí ligu, obrat nastal s příchodem movitého podnikatele.

Loni dokonce vyhrál nejen ligu, ale i Bulharský pohár a Superpohár, tehdy u toho byl ještě český brankář Radek Petr, který v létě odešel do Zbrojovky Brno.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud