15. října 2015 • 22:03

Legenda se loučí. Útočník Raúl ukončí za dva týdny kariéru

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zůstaň, jaký jsi... Řepku hráči žerou, bude výborný trenér, předpovídá Páník
Plekanec promluvil o Kladně: Když se pořád opakují stejné chyby, tak…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Španělský kanonýr Raúl ukončí fotbalovou kariéru za dva týdny, po posledním zápase s týmem New York Cosmos, hrajícím nižší zámořskou soutěž NASL. Termín odchodu do sportovního důchodu oznámila osmatřicetiletá bývalá hvězda Realu Madrid dnes. Sezona NASL skončí 1. listopadu.



"Fotbal byl tak dlouho součástí mého života a nebylo to snadné rozhodnutí, ale nastal čas skončit," oznámil Raúl na klubovém webu. Do Cosmosu přišel loni v říjnu, působí zároveň jako poradce mládežnické akademie a po konci aktivní kariéry by se této práci měl věnovat naplno.

"Během příštích měsíců se rozhodnu, co bude dál," oznámil fotbalista, který za Real začal hrát v roce 1994 a strávil v něm 16 let. Svými góly mu pomohl třikrát vyhrát Ligu mistrů a šestkrát španělský titul.

V dresu Bílého baletu dal 323 branek a teprve před pár dny jeho rekord vyrovnal Cristiano Ronaldo. Po odchodu z Madridu v roce 2010 Raúl nastupoval dva roky za německé Schalke a další dva v katarském týmu Al Sadd.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud