18. ledna 2016 • 15:44

Konec nejistoty. Pavelka odletí podepsat smlouvu do Turecka

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalový Liberec zřejmě s konečnou platností přijde o druhého reprezentanta. Záložník David Pavelka v pondělí večer odletí do Turecka, kde by měl být v úterý definitivně zpečetěn jeho přestup z Liberce do SK Kasimpasa. Severočeský kádr už na začátku roku opustil Josef Šural, který přestoupil do Sparty.



„Po intenzivní víkendové komunikaci se podařilo dosáhnout všeobecné shody a dořešení administrativních náležitostí. Ještě dnes bude tureckou stranou podepsána transferová smlouva, v úterý David absolvuje zdravotní prohlídku, podepíše 2,5letý kontrakt a připojí se k novému týmu," sdělil hráčův agent Viktor Kolář ze společnosti SPORT INVEST International.

Hráč měl původně odletět do Turecka o víkendu, jednání se ale zkomplikovala. Pokud Pavelka projde zdravotní prohlídkou, jeho přesunu do Turecka už nic nezabráni. V novém působišti oblékne dres s číslem dvanáct.

Pavelka na sebe upozornil mimořádně povedeným podzimem. Jako kapitán dovedl Liberec do základní skupiny Evropské ligy, kde se klub až do posledního kola pral o postup do jarní fáze.

Výbornými výkony uprostřed hřiště si vysloužil pozvánku do reprezentace. Trenér Pavel Vrba se čtyřiadvacetiletého záložníka nebál stavět od začátku, Pavelka odehrál závěr podzimní kvalifikace a je možné, že si zahraje i na letním mistrovství Evropy.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud