1. srpna 2016 • 04:15

Konečně v útoku, lebedil si oživený Kadlec. V Dánsku mu ubyl konkurent

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Útočník Midtjyllandu Václav Kadlec se stal hlavní hvězdou nedělního ligového utkání proti Silkeborgu. Český fotbalista dal dva góly a výrazně se tak podílel na výhře 3:0. Navíc si pochvaloval, že po delší době nastoupil na své nejoblíbenější pozici. A večer přišla další zajímavá zpráva. Dánský klub prodal svou hvězdu.



Kadlec dal dva góly za šest minut, trefil se ve 47. a 53. minutě. „První gól byl lehký, jenom jsem běžel a dokopl to. Ale druhý byl myslím hezký,“ usmíval se český útočník po jasné výhře.

Čtyřiadvacetiletý fotbalista tak má na svém kontě po třech ligových zápasech stejně vstřelených branek. „Je to skvělý pocit, jsem šťastný,“ tvrdil.

Kadlece navíc potěšilo i to, že ho tentokrát trenér postavil na hrot útoku. V minulých zápasech hrál přitom výhradně na křídle. „Už jsem nehrál na hrotu dlouho, ale je to moje nejoblíbenější pozice. Jsem prostě útočník,“ lebedil si.

Nyní má navíc šanci, že bude hrát mnohem častěji. Hvězda Midtjyllandu Pione Sisto totiž zamířila do Celty Vigo. Kanonýr, který dal v této sezoně v pěti soutěžních zápasech šest gólů, patřil mezi opory dánského klubu.

Kadlecovi tak ubyl velký konkurent a bude na něm, aby převzal hlavní zodpovědnost za góly. Zároveň se zdá o to méně pravdepodobné, že by ještě teď v létě měnil dres. I přes stálý zájem pražské Sparty.

VIDEO | Hrdina Kadlec po povedeném zápase

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud