Jan Podroužek
20. prosince 2016 • 11:50

Šance pro Karla Krejčího? O bývalého Vrbova asistenta se zajímají v Polsku

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Že by se rozšířila česká trenérská stopa v polské fotbalové lize? Něco se možná rýsuje. Slask Wroclaw v pondělí oficiálně vyrazil kouče Mariusze Rumaka a velmi vážně se podle informací polských médií zajímá o bývalého asistenta národního týmu a nedávného šéfa plzeňské lavičky Karla Krejčího.



Posledních pět zápasů měl Slask jak z hororu. Jeden bod, čtyři prohry, skóre 1:13, což ho tabulkou srolovalo šest bodů nad poslední Chorzow. Proto se klub v pondělí definitivně rozhodl, že vyhodí Mariusze Rumaka. A hledá za něj náhradu i v Česku.

„Je pravda, že Krejčí je ve velkém zájmu Slasku,“ potvrzuje podpultovou informaci Dawid Antecki, polský novinář z listu Wroclaw Agora.

David Limberský, asistrent trenéra Karel Krejčí, Ladislav Krejčí a Pavel Kadeřábek kráčí na nedělní trénink na přípravném kempu před EURO
David Limberský, asistrent trenéra Karel Krejčí, Ladislav Krejčí a Pavel Kadeřábek kráčí na nedělní trénink na přípravném kempu před EURO

Na stole klubových šéfů už by údajně měl ležet i jeho životopis, přesto se v zákulisí ještě víc probírá jméno Jana Urbana, polského kouče, který v minulosti vedl například Legii Varšava.

„Podle mých zdrojů sáhne nakonec Slask spíš po polském trenérovi,“ uvádí Antecki.

Rozhodnutí ale nemusí padnout hned. Ekstraklasa se po podzimní části znovu rozbíhá až v únoru a domov české cesty během EURO 2012 zatím má dost času...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud