4. července 2017 • 23:05

Sivok míří do Izraele! Podepsal dvouletou smlouvu s Maccabi Petah Tikva

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
V čem se Pardubice zlepšily? Pánik - bez komentáře. Marinčin by chyběl hodně
Sport Magazín a otevřená zpověď fotbalisty Martina Fenina
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kapitán fotbalové reprezentace Tomáš Sivok podepsal dvouletou smlouvu s izraelským klubem Maccabi Petah Tikva. Informoval o tom jeho agent Jiří Müller na twitteru. Po devíti sezonách tak třiatřicetiletý stoper opouští tureckou ligu.



Rodák z Pelhřimova hrál sedm let za Besiktas Istanbul a dva roky za Bursaspor. Po konci smlouvy se rozhodl pro novou výzvu a zvažoval, kterou z nabídek přijme. Se čtvrtým celkem izraelské ligy jednal už minulý týden, ale zdálo se, že z dohody sejde.

Maccabi však přes víkend přišlo s vylepšenou nabídkou a Sivok dnes smlouvu podepsal. Podle izraelských médií bude patřit k nejlépe placeným hráčům klubu, jehož největším úspěchem jsou čtyři triumfy v Ligovém poháru.

"V minulé sezoně skončili čtvrtí, což znamená, že mají dobrý tým. Po devíti letech v Turecku jsem potřeboval změnu. Byl jsem v Izraeli dvakrát a vždy to bylo příjemné. O životním stylu v Tel Avivu jsem slyšel jen dobré věci, což je pro mě důležité. Proto jsem se takto rozhodl," řekl Sivok izraelským médiím.

V sestavě Maccabi by měl Sivok vytvořit stoperskou dvojici s Johanem Martialem, starším bratrem útočníka Manchesteru United Anthonyho. K týmu se má připojit v pondělí.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud