27. února 2018 • 22:49

Český pech v Basileji. Suchý dal vlastňák Vaclíkovi a končí v poháru

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Reprezentační obránce Marek Suchý se vlastním gólem podepsal pod vyřazení obhájce prvenství Basileje ze Švýcarského fotbalového poháru. V semifinálovém utkání na hřišti Young Boys Bern český bek ve snaze odvrátit centr překonal v pádu nechytatelnou hlavičkou k tyči kolegu z národního týmu Tomáš Vaclíka a stanovil v 64. minutě výsledek na konečných 0:2.



Basilej v předchozích šesti letech chyběla ve finále domácí pohárové soutěže jen předloni. V minulém roce vyhrála trofej podvanácté v historii po vítězství 3:0 nad Sionem.

Tým českých reprezentantů má zatím daleko i k obhajobě ligového titulu, protože na druhém místě tabulky zaostává právě za Young Boys o 11 bodů, byť má zápas k dobru. Dnes ale Basilejští utrpěli už čtvrtou porážku z pěti posledních soutěžních zápasů včetně domácího debaklu 0:4 od Manchesteru City v osmifinále Ligy mistrů.

Tomáš Vaclík čelil Manchesteru City
Tomáš Vaclík čelil Manchesteru City

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud