3. dubna 2018 • 16:45

Šéf slavného Olympiakosu rozpustil celý tým, ligu dohraje s juniorkou

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Majitele Olympiakosu Pireus Evangelose Marinakise rozzlobila další ztráta týmu v řecké fotbalové lize natolik, že se rozhodl poslat hráče předčasně na dovolenou. Navíc jim udělil pokutu v celkové výši 400.000 eur (deset milionů korun), které využije na jiné sporty v rámci klubu.



Sezonu dohraje Olympiakos s hráči z juniorky. Přitom čtyři kola před koncem má držitel 44 řeckých titulů ještě teoretickou šanci soutěž vyhrát, neboť ztrácí šest bodů na AEK Atény, který má zápas k dobru.

"Já i fanoušci jsme byli dost dlouho trpěliví. Končíte a máte dovolenou. Vybuduji Olympiakos od základů a bude to tým, o jakém všichni sníme," citovala řecká média Marinakise.

Olympiakos ovládl předchozích sedm ročníků řecké ligy, ale po sérii nepřesvědčivých výsledků mu hrozí, že jeho nadvláda skončí.

Naposledy v sobotu remizoval 1:1 s Levadiakosem, který je v tabulce až desátý. V únoru prohrál se svým soupeřem v boji o titul AEK v lize i poháru.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud