15. dubna 2019 • 20:37

Nový Ronaldo zářil! Slavil s bratrem podavačem, holky posílají nahé fotky

Autor: mck
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Svému zatím ne tolik slavnému jménu dělá poslední dobou výtečnou reklamu. Minulý týden se Joao Félix z Benfiky Lisabon stal nejmladším střelcem hattricku v historii Evropské ligy a v gólovém tažení pokračoval i o víkendu. Další zářez do statistik mohl překvapivě slavit devatenáctiletý ofenzivní hráč se sourozencem přímo na hřišti. Nebude divu, jestli se o mladou hvězdu v létě strhne pořádná přetahovaná mezi velkokluby. Nemalý zájem nyní mladý fotbalista pociťuje i ze strany žen, které ho prý zásobují nahými fotografiemi.  



Joao Félix je nyní v kurzu. Ve čtvrtek hattrick ve čtvrtfinále Evropské ligy, o tři dny později absolvoval další hvězdný večírek v portugalské lize při výhře 4:2 nad Setúbalem. Nejprve dvě asistence na úvodní góly, ve druhém poločase trefa na 3:1. Nepadla žádným výjimečným způsobem. To, co se dělo po ní, však bylo vskutku originální.

Gólovou radost totiž mohl – pro leckteré nečekaně – sdílet s jedním ze svých nejbližších přímo na trávníku lisabonského stánku Estádio da Luz. Poté, co z prostoru penalty vyslal míč nechytatelně za brankáře Makaridzeho, vydal se směrem za bránu. U reklam na Félixe čekal s otevřenou náručí jeho patnáctiletý bratr. Z dvojice se rychle stal početný hlouček, protože do objímání se přidali všichni spoluhráči. Skrumáž ještě rozšířili novináři, kteří přispěchali s mikrofony.

Jak se v bezprostřední blízkosti hřiště Felixův bratr ocitl? Odpověď je jednoduchá. Na utkáních Benfiky je Hugo podavačem míčů. Není to však z protekce staršího sourozence – mladší bratr toho slavnějšího Félixe nastupuje za tým Benfiky do 15 let.

Podívejte se na oslavu Joaa Félixe s jeho bratrem:

Nemusí trvat tak dlouho a mohli by na hřišti zářit spolu. K tomu ale nejspíš nedojde. Po portugalském zázraku, který jen v domácí soutěži nastřílel v kalendářním roce 2019 devět branek, pošilhávají ti nejmocnější ve fotbalovém světě jako Juventus, Manchester United či Real Madrid.

Pokud ale některý z gigantů bude chtít teenagera přetáhnout k sobě, musí na stůl vyložit pořádný balík. Talentovaný chlapec, jenž na zádech nosí netradiční číslo 79, má v Benfice smlouvu až do roku 2023 a jeho výstupní klauzule činí 120 milionů eur (přes 3 miliardy korun). Nicméně prezident týmu z portugalské metropole Luís Filipe Vieira si svého klenotu cení ještě výrazně více.

Nejsou to ovšem jen kluby, kdo se nyní o Félixe mohou přetrhnout. „Úspěch mi dost pomohl s holkami. Na sociálních sítích mi posílají fotky. Dokonce takové, kde jsou nahé,“ svěřil se. Využít toho ale prý nechce. „Teď nemyslím na hledání holky, stále jsem mladý. Na všechno je čas,“ uzavřel Félix. Na všechno kromě střílení gólů.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud