15. července 2019 • 14:10

Po infarktu v nové roli. Casillas prozradil, co bude dělat v Portu

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Brankář Iker Casillas bude v Portu působit jako jeden z členů realizačního týmu. Osmatřicetiletý španělský fotbalista bude funkci zastávat v rámci rekonvalescence poté, co začátkem května prodělal infarkt a podrobil se operaci.



„Budu dělat něco jiného než dosud, kdy jsem byl na trávníku. Budu spojka mezi týmem a vedením klubu,“ uvedl na klubovém webu Casillas .

„Když se mi to stalo, tak mi trenér říkal, že chce, abych zůstal u týmu a staral se především o mladé hráče. Vynasnažím se jim pomoci,“ dodal mistr světa z roku 2010 a dvojnásobný evropský šampion.

Casillas utrpěl infarkt v květnu při tréninku a od té doby nehrál ani netrénoval, přestože s Portem zahájil přípravu. Stále se tak spekuluje o možném konci kariéry, to ale bývalý dlouholetý brankář Realu Madrid, s nímž získal pět titulů a třikrát vyhrál Ligu mistrů, nepotvrdil.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud