20. prosince 2019 • 11:51

Kdo bude další? Salcburk vtipkuje na konto Liverpoolu a jeho posil

Autor: apr
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už třetího hráče se salcburskou minulostí získal v poslední době Liverpool do svého kádru. Sadio Mané s Nabym Keitou již oblékají dres Reds a nyní se k nim přidá i Takumi Minamino. A právě přestup japonského fotbalisty na Anfield vyvolal vtipnou reakci rakouského celku na sociálních sítích. „Kdo bude další?“ reaguje na přesuny tria „svých“ hráčů do Liverpoolu Salcburk.



Po Sadiu Maném a Nabym Keitovi získali Reds třetího hráče s minulostí v RB Salcburk. Tentokrát od rakouského mistra koupili Japonce Takumiho Minamina. Salcburský celek na toto konto zavtipkoval na sociálních sítích, kde se ptá: „Ahoj, Liverpoole, kdo bude další?“ RB tím naráží i na dvouletou posloupnost s jakou se zmiňovaní fotbalisté k Reds připojili.

Logo přestupů Fotbalové přestupy online >

Vše načal přestup senegalského útočníka Maného. Rychlonohý šutér opustil Salcburk v roce 2014, kdy si ho vyhlédl Southampton. V červenci 2016 se ale za 34 milionů liber (1 miliarda korun) stěhoval do Liverpoolu. Podobné to bylo i v případě Keity. Ten se v roce 2018 na Anfield dostal přes „štaci“ u koncernového parťáka Salcburku Lipska (za 48 milionů liber, tedy 1,4 miliardy korun).  

Reds nyní dokončili vše potřebné k přestupu dalšího hráče se salcburskou minulostí. V případě Minamina jde však tentokrát o přímou linku Salcburk – Liverpool. Za japonské křídlo, které bude jeho dres oblékat od 1. ledna 2020, zaplatil lídr Premier League 7,25 milionu liber (225 milionů korun).

Liverpool F.C. Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud