1. února 2020 • 17:02

Další trefa pro Škodu! Překonal Kariuse, Rizespor ale padl s Besiktasem

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dresy repre? Neurazí, ale žádná sláva. Konečně zajímavé nápady, ale sráží je…
Dostál: Moc se mi líbí Kovář. Staňkovi pomohla Slavia, kdo ale jako trojka?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Český útočník Milan Škoda vstřelil třetí gól v turecké fotbalové lize, Rizespor ale podlehl Besiktasi Istanbul 1:2. Bývalý kapitán pražské Slavie si drží po lednovém příchodu bilanci jedné ligové branky na zápas.



Besiktas se v prvním utkání pod vedením nového trenéra Sergena Yalcina ujal vedení díky gólu Buraka Yilmaze, v 36. minutě ale Škoda vyrovnal. Čtyřiatřicetiletý kanonýr se dostal ve vápně k tečovanému míči a hlavou překonal německého brankáře Lorise Kariuse.

Škodovi chybí už jen tři branky ke vstupu do Klubu ligových kanonýrů pro české hráče, kteří v prvních ligách zaznamenali 100 gólů. Útočník s 19 starty za reprezentaci si připsal 94 tref v české nejvyšší soutěži a třikrát skóroval v Turecku.

V 79. minutě rozhodl o vítězství istanbulského velkoklubu obránce Gökhan Gönül. Besiktas si upevnil sedmou příčku, Rizespor je v neúplné tabulce jedenáctý.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud