14. července 2021 • 18:00

Tetteh opouští Spartu. Natrvalo přestoupil do Malatyasporu

Autor: pav
Vstoupit do diskuse
4
TOP VIDEA
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Benjamin Tetteh se loučí se Spartou. 24letý útočník z Ghany natrvalo přestupuje do tureckého Malatyasporu, kde v uplynulé sezoně hostoval. Podle informací deníku Sport za něj letenský klub vyinkasoval přestupovou částku ve výši dvou milionů eur.



Tetteh odehrál za Malatyaspor dosud 32 ligových utkání, ve kterých vstřelil pět branek. Patnáctý tým uplynulého ročníku Superligy na něj teď uplatnil opci. Spartě podle informací Sportu zaplatí zhruba 2 miliony eur (51 milionů korun). Tetteh v Turecku podepsal čtyřletou smlouvu.

Před tureckou misí strávil ghanský útočník ve Spartě dvě sezony, ve kterých nastřílel 18 ligových branek. Předtím také hrál po jednom ročníku za Bohemians a Slovácko.

Tetteh je druhým hráčem, který letos v létě zamířil ze Sparty do Turecka. Záložník Michal Trávník odešel na hostování do Kasimpasy.

Benjamin Tetteh v dresu tureckého Malatyasporu
Benjamin Tetteh v dresu tureckého Malatyasporu

AC Sparta Praha Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
4

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud