9. června 2022 • 15:03

Kúdelův královský plat. Web napsal, kolik si v Indonésii za tři roky vydělá

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
8
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Obránce Ondřej Kúdela bude po odchodu z pražské Slavie do klubu Persija Jakarta nejlépe placeným hráčem indonéské fotbalové ligy. Za tři roky si podle serveru TribunWow.com vydělá 31 miliard rupií (v přepočtu téměř 50 milionů korun).



Kúdela skončil ve Slavii po čtyřech a půl letech. S vršovickým týmem vyhrál třikrát mistrovský titul a třikrát domácí pohár, nastupoval i v Lize mistrů, Evropské lize a Evropské konferenční lize. Za českou reprezentaci odehrál osm zápasů. V poslední době ho provázely vleklé zdravotní problémy.

Exotické angažmá bude pro Kúdelu druhou zahraniční zkušeností. V roce 2014 hostoval z Mladé Boleslavi v kazašském klubu Ordabasy Šymkent.

Zajímavostí je, že v Jakartě bude s Kúdelou působit i český trenér brankářů. Tím se stal Jan Klíma. Jednapadesátiletý gólman předtím vedl kategorii do třiadvaceti let mužstva Al Raed ze Saúdské Arábie. V hráčské kariéře si v první české lize připsal v dresu Lázně Bohdaneč a Příbrami třiadvacet startů. Byl také futsalový reprezentant.  

Vstoupit do diskuse
8

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud