6. února 2023 • 15:45

Nadávat se naučil skvěle. Júsuf seřval Krmenčíka „perfektní“ češtinou

Autor: mas
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
SESTŘIH: Brighton - Manchester City 0:4. Titul je blíž, zářil Foden
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bývalí fotbalisté Slavie působící v Persiji Jakarta byli v indonéské lize zase vidět. Nejvíce z nich jednoznačně zaujal Bahrajňan Júsuf Hilál, nikoliv však výkonem na hřišti. Když ve 2. poločase pustil na hřiště Michaela Krmenčíka, sledoval z lavičky, jak explzeňský kanonýr mizerně zakončil velkou šanci. Kamery u střídaček pak zachytily jeho reakci. „Michale, jdi do pí*e, ku*va,“ řval česky směrem k parťákovi z útoku (podívejte se ve videu). Narozdíl od něj se v duelu s RANS Nusantara (3:1) stejně jako Kúdela prosadil.



Střelecky byli vidět jak Júsuf Hilál, tak stoper Ondřej Kúdela. První jmenovaný v 27. minutě proměnil penaltu a poslal Persiji do vedení. Ten druhý, rovněž z penalty, když už nebyl Bahrajňan na hřišti, zvyšoval na konečných 3:1.

Jediný z hráčů se zkušenostmi z české ligy, který se neprosadil, tak byl Michael Krmenčík . Ten v 63. minutě vystřídal právě Júsufa. Svou šanci zapsat se do střelecné listiny měl v 77. minutě, ale v dobré pozici špatně trefil míč a střílel vysoko nad.

To rozlítilo Júsufa na střídačce, jehož reakce ale v Česku baví. Nejen kvůli sprostým slůvkům, ale především protože Bahrajňan směrem ke Krmenčíkovi vykřikl česky. „Michale, jdi do pí*e, ku*va,“ křičel rozlobeně po spálené šanci. Následně dalším spoluhráčům na lavičce ukazoval, jak měl bývalý český reprezentant s gólovkou naložit a naznačoval zakončení „placírkou.“

Mrzet to Júsufa však nemuselo. On sám se trefil třetí zápas po sobě (a Persija po prohře v zápase, kdy chyběl v sestavě, potřetí vyhrála) a s devíti zásahy je nejlepším střelcem aktuálně druhého týmu indonéské ligy. Krmenčík má pět gólů, Kúdela dva.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud