2. dubna 2010 • 22:38

V Portugalsku řádil rozhodčí: 4 penalty, 5 vyloučených

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hodně divoký průběh mělo utkání 25. kola portugalské ligy mezi fotbalisty Bragy a Guimaraese. Rozhodčí Artur Soares Dias vyloučil hned pět fotbalistů a nařídil čtyři pokutové kopy. Tři z nich pro domácí Bragu, která tak vyhrála 3:2 a na druhém místě tabulky ztrácí tři body na vedoucí Benfiku.



Až do 77. minuty nic nenasvědčovalo tomu, že by mělo jít o specifický zápas. Pak však byl vyloučen hostující Valdomiro a Kamerunec Albert Meyong Zé z penalty poslal domácí do vedení, které v poslední minutě rovněž z penalty pojistil.

Hosté z pokutového kopu snížili zásluhou Andrezinha, ovšem nervózní závěr si vyžádal svou daň a po roztržce mezi hráči vytáhl rozhodčí další čtyři červené karty. Na domácí straně vyloučil Alberta Rodriguéze, hostům pak Adrezinha, Joao Alvése a Yvese Desmaretse.

S pěti červenými kartami tak rozhodčí stanovil rekord této sezony. V jediném utkání udělal stejný počet karet jako v předchozích 12 duelech této sezony.

Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud