27. února 2012 • 00:11

Messi rozhodl. Překvapil brankáře, který si rovnal zeď

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
8
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Barcelona vyhrála 2:1 na půdě Atlétika Madrid. O vítěznou branku se postaral necelých deset minut před koncem utkání Argentinec Lionel Messi. Katalánský klub je stále na druhém místě La ligy a na Real ztrácí deset bodů.



Barcelona nenavázala na výrazné vítězství 5:0 z prvního vzájemného duelu s Atlétikem. V osmé minutě se sice poprvé trefil Lionel Messi, jeho gól ale neplatil kvůli předchozí hře rukou.

Ve 36. minutě už hosté skórovali regulérně: Cesc Fábregas naservíroval po rychlé kombinaci míč obránci Danimu Alvesovi před prázdnou branku.

V úvodu druhé půle vyrovnal nejlepší střelec Atlétika Radamel Falcao, který později mohl poslat svůj tým i do vedení, ale Valdése nepřehodil.

Devět minut před koncem rozhodl Messi, když nepočkal na písknutí rozhodčího a překvapivě poslal míč ze standardní situace ke vzdálenější tyči, zatímco brankář Thibaut Courtois si rovnal zeď u druhé.

Lionel Messi ve svém dvoustém zápase ve španělské lize vstřelil Valencii čtyři branky
Lionel Messi ve svém dvoustém zápase ve španělské lize vstřelil Valencii čtyři branky

Vstoupit do diskuse
8

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud