5. ledna 2015 • 13:20

Torrese doma vítalo 45 tisíc fanoušků. Jeho syn si musel zacpat uši

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Zatímco všude jinde po Evropě už jeho jméno soupeře neděsí, v klubu, kde Fernando Torres vyrostl, ho milují snad o to víc. Je to jejich dítě, jak také zní jeho přezdívka (El Niňo). A fanoušci Atlétika Madrid to útočníkovi, který přišel na hostování z AC Milán, dokázali přivítáním z říše snů.



Ačkoliv se zrovna nehrál zápas, fanoušci obléhali stadion Vicente Calderóna několik hodin dopředu. Jen kvůli útočníkovi, který v téhle sezoně dal jediný gól. A za poslední roky se z obávaného střelce stal spíš terčem posměchu fanoušků. Ale ne těch Atlétika.

VIDEO | Podívejte se na reportáž z velkého Torresova návratu


„Poslali mi nějaké fotky, ale nevím, jestli tomu může věřit,“ vykládal Fernando Torres ještě v útrobách stadionu, kde ho vedení klubu přivítalo bez nadsázky jako ztraceného syna. Když pak vešel se svými dvěma dětmi na trávník, čtyřletý syn Leo si před řevem narvaných tribun radši zacpával uši.

„Jsem ohromený touhle ukázkou přízně, která jde daleko za moje očekávání i za to, co si zasloužím. Je to neuvěřitelné,“ říkal pak evidentně dojatý El Niňo, který fanouškům kopal podepsané míče a dlouho předlouho se s nimi zdravil. Tak snad v něm opět probudí obávaného střelce…

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud