14. ledna 2018 • 04:30

Real vzhůru nohama! Na Ronalda se bučí. Je nejlepší v pálení šancí, říkají

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na titul už nemohou myslet. Fotbalisté Realu Madrid se spíš musí ohlížet za sebe a bát se, aby se udrželi na čtvrtém místě. Když v 19. kole vůbec poprvé doma podlehli Villarrealu 0:1, přiblížil se jim jejich sobotní soupeř už na jeden bod. Jak najít cestu z krize ven? „Potřebujeme prostě jakékoliv vítězství,“ řekl trenér Zinedine Zidane. To se v La Lize jeho týmu povedlo naposledy před měsícem.



Nejvýstižnější signál, že je Real Madrid nyní poloviční v porovnání s minulou sezonou, v níž ovládl domácí soutěž i Ligu mistrů? Pískot na Cristiana Ronalda , v minulosti zdánlivě dokonalou ústřední hvězdu. „Byl nejlepší. Jenže pouze v zahazování šancí. Další frustrující odpoledne z jeho pohledu,“ zhodnotil deník Marca Ronaldův výkon.

Real Madrid měl skutečně výraznou převahu, po rozhodčím žádal ve dvou případech také penaltu, ale v 87. minutě rozhodl z brejku hostující Pablo Fornals. „Tohle si nezasloužíme. Všechno se otočilo vzhůru nohama. Hráči dřou, bojují, ale míč prostě nechce do sítě,“ prohlásil Zidane .

Tlak na jeho pozici narůstá. Je přitom paradoxní, že tento týden prodloužil tento týden smlouvu do roku 2020. „Ale nic to neznamená,“ pronesl prorocky. Jakoby tušil, že o víkendu bude ještě hůř. „Pro naše sebevědomí je to velmi obtížné,“ prohlásil kouč. O smůlu jen nejde, i na Zidana mířila kritika v deníku Marca. „Jde to pro něj od špatného k horšímu. Pozdě začal střídat a ani nevyužil všechny tři možnosti.“

Pokud Barcelona zvítězí v dnešním zápase proti San Sebastianu, zvýší se odstup mezi tradičními rivaly na 19 bodů. Dotáhnout se na čelo je však momentálně mimo dosažitelné cíle pro Bílý balet. „Na celou ligu nemyslíme, jen na příští zápas,“ prohlásil Zidane.

SESTŘIH LA LIGY: Real Madrid - Villarreal 0:1
Video se připravuje ...

Real Madrid - Villarreal: Tečovaný přímý kop Ronalda reflexivně zneškodnil gólman Asenjo.
Video se připravuje ...

Real Madrid - Villarreal: Po pravé straně vnikl do vápna Ronaldu. Brankáře obhodil, avšak míč poslal mimo.
Video se připravuje ...

Real Madrid - Villarreal: Ronaldo z další dobré pozice na pravé straně poslal míč jen do boční sítě.
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

32. kolo
Články odjinud


Články odjinud