9. července 2019 • 20:45

Nevděčníku! Fanoušci Realu uráželi Balea, protože chce v klubu zůstat

Autor: vma
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Extraligový šerif má v play off víc práce. Jak se rodí tresty? Ujčík už ví, co bude po sezoně
Požár: Říkali mi, že Krejčího jako stopera neprodáme. Pomůže mu, když...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Mezi velkokluby, které začínají s přípravou na novou sezonu, je také Real Madrid. Do jeho tréninkového centra dorazil i Gareth Bale, ale vřelého přivítání se nedočkal. Někteří fanoušci očekávají, že "bílý balet" Velšana prodá, aby si vylepšil rozpočet po letních nákupech. Jenže Bale odejít nechce, což se hodně nelíbí některým fanouškům.



„Nevděčníku!“ ozývá se ve videu španělské televize AS, zatímco Gareth Bale ve svém Audi vjíždí do tréninkového komplexu Valdebebas.

Někteří fanoušci "bílého baletu" totiž čekali, že se 29letý Velšan ani nezapojí s týmem do přípravy. Po šesti letech v Madridu dostal svolení k odchodu. Klub chce jeho odchodem vylepšit rozpočet, který v posledních měsících zatížily nákladné přestupy Edena Hazarda, Luky Joviče, Brazilce Militãa nebo Rodriga.

Podle serveru Trasfermarkt už Real utratil před novou sezonou přes 300 milionů liber (8,7 miliardy korun), navíc chce z Manchesteru Paula Pogbu. Trenér Zinedine Zidane už připustil, že Bale by mohl být součástí obchodu s United, jenže Velšan nikam nechce.

„Gareth nemá v úmyslu Real opustit a zapojí se do přípravy,“ prohlásil už minulý týden jeho agent Jonathan Barnett. A i když se to ne všem fanouškům líbí, chystá se na svou sedmou sezonu v Madridu. Smlouvu má až do roku 2022.

Bale se v minulé sezoně měl stát ústřední hvězdou týmu, která zaplní místo po odchodu Cristiana Ronalda. Jenže rychlonohý křídelník se spíš trápil. Ve 40 zápasech nastřílel 11 branek, často ale seděl na lavičce. Frustrace velké hvědy rostla, stejně tak nespokojenost fanoušků, kteří na svého hráče často nevybíravě pískali.

Jak dopadne osud velkého hráče?

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

32. kolo
Články odjinud


Články odjinud