2. července 2019 • 04:30

Nové dresy velkoklubů: šachovnice na Messim i odvážná růžová v Itálii

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kromě hráčů se na nový fotbalový ročník pečlivě připravují i kluby a jejich marketingová oddělení. Designéři dresů přišli s několika revolučními změnami. Třeba fanoušci Barcelony si zvykají na domácí soupravu, na které místo tradičních pruhů dominuje šachovnicový vzor. V čem vyběhnou hvězdy největších světových klubů?



Že v Barceloně a v Turíně vybíhají největší fotbalové hvězdy k domácím zápasům vždy v pruhovaných dresech? Ne v nadcházející sezoně.

Dva z nejslavnějších evropských klubů se před novým ročníkem rozhodly radikálně změnit vzhled domácích dresů. Messi a spol. místo pruhů obléknou šachovnicový vzor, Gianluigi Buffon si při svém návratu do Juventusu musí zvyknout na „půlené“ spoluhráče.

Domácí dres Juventusu
Domácí dres Juventusu

Zatímco „Stará dáma“ má na nové domácí sadě jediný pruh – růžový uprostřed, v Miláně s nimi naopak nešetřili. Dres AC zdobí výrazně víc užších proužků v připomínce na dávnou historii Rossoneri.

Činili se i další návrháři po celé Evropě. Dres upravili třeba francouzští mistři z PSG, Leicester se zase chystá hrát venkovní zápasy v růžovém. Výběr těch nejzajímavějších si můžete prohlédnout v galerii.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud