22. července 2019 • 10:36

Sevilla zdolala Liverpool. Vaclíkův spoluhráč předvedl drsný faul

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Brankář Tomáš Vaclík pomohl fotbalistům Sevilly k výhře 2:1 nad vítězem Ligy mistrů Liverpoolem. Český reprezentant v přípravném utkání v Bostonu odchytal druhý poločas a udržel čisté konto, přestože španělský celek hrál v závěru utkání v oslabení.



Vaclík do utkání nastoupil po přestávce za stavu 1:1 a stejně jako v předchozím přípravném utkání s Dallasem chytal poločas a nedostal gól. Proti Liverpoolu navíc neinkasoval navzdory tomu, že Sevilla hrála od 76. minuty bez vyloučeného obránce Jorise Gnagnona, který dostal červenou kartu za ostrý zákrok na Jásira Larúkího.

Sevilla i v oslabení dokázala v 90. minutě rozhodnout o vítězství, ale hlavním tématem po zápase byl Gnagnonův zákrok. "Je příliš brzy, abych řekl, co si o tom myslím a udělal vám titulky. Takže žádné titulky Klopp dvojtečka... Ještě bych chtěl někdy do Španělska na dovolenou," uvedl kouč Liverpoolu Jürgen Klopp se zdviženým ukazováčkem.

Trenér Sevilly Julen Lopetegui po utkání na baseballovém stadiou Fenway Park u soupeře zjišťoval, jestli je Larúkí v pořádku. "Gnagnon věděl, že to byl špatný a ošklivý zákrok a měl strach, jestli soupeře vážně nezranil. Takže nejdůležitější je, že (Larúkí) je v pořádku," prohlásil kouč.

"Prohráli jsme 1:2 a to mě štve. Ale v klubové historii byly důležitější zápasy a doufám, že důležitější utkání přijdou i v budoucnu. Navíc bych byl nerad, aby to vypadalo, že jsme prohráli a já na prvním místě řešil tvrdé zákroky soupeře," přidal Klopp.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud