28. srpna 2020 • 19:30

Bude Messiho následovat i Suárez? O kanonýra má zájem Juventus

Autor: Nikola Vosyková, jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Odstavení parťáka v Barceloně možná definitivně zlomilo Lionela Messiho, aby změnil klub. Útočník Luis Suárez si nyní hledá angažmá. Po šesti letech může opustit katalánského obra, kam přestoupil z Liverpoolu. Zájem má mít Juventus v čele s trenérem Andreou Pirlem. Uvidíme v nové sezoně třiatřicetiletého uruguayského střelce po boku Cristiana Ronalda?



Nový trenér Barcelony Ronald Koeman oznámil, s kým počítá do budoucna. Na seznamu „chráněných“ hráčů chybělo právě jméno Luis Suárez. 

„Na schůzce proběhla řeč o pár jménech a změnách, které by mohly nastat. Ale nikdo mi nesdělil, že se mnou už nepočítají,“ prohlásil v rozhovoru pro španělský deník El Pais rozmrzelý Uruguayec. „Pokud si to klub přeje, tak by bylo fajn, kdyby se mnou mluvili přímo. Jsem tu už šest let, to je dost času na to, aby mi narovinu řekli, co si myslí. Rád bych od nich slyšel, jestli jsem jedním z těch, se kterými už nepočítají.‘‘

Přesto mluvil i o tom, že by v klubu rád setrval. „Pro Barcelonu chci samozřejmě to nejlepší a mým současným plánem je tu pokračovat,‘‘ okomentoval útočník. ,„Ale pokud si klub myslí, že jsem nahraditelný, tak nemám problém si s nimi promluvit.“

Kam může Suárez zamířit? Podle serveru Goal.com o něm stojí italský mistr Juventus. Nový trenér Andrea Pirlo chystá přestavbu kádru. Uruguayského střelce si vyhlédl místo Argentince Gonzala Higuaína, kterému „stará dáma„ plánuje předčasně ukončit smlouvu. Určitě by to pro Suáreze byla výzva, protože v italské lize ještě nikdy nehrál.

Odchod z Barcelony oznámila i hlavní hvězda Lionel Messi. Určitě není posledním hráčem, který katalánský klub opustí. Množí se spekulace, že nizozemský trenér chce tým omladit, a proto nepočítá například ani s další známou tváří Gerardem Piquém. 

Juventus FC Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

32. kolo
Články odjinud


Články odjinud