15. září 2020 • 10:47

Koeman dostane první posilu. Místo Suáreze přivede Barcelona Depaye

Autor: ČTK, jon
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
V čem se Pardubice zlepšily? Pánik - bez komentáře. Marinčin by chyběl hodně
PRVNÍ DOJEM: Vsetín by si měl pomoct přesilovkami. Naskočí do baráže Jágr?
VŠECHNA VIDEA ZDE

První nová akvizice se rýsuje. Fotbalisty Barcelony posílí nizozemský útočník Memphis Depay. Šestadvacetiletý hráč přestoupí z Lyonu, který za něj podle nizozemského listu De Telegraaf obdrží 30 milionů eur (přes 801 milionů korun). Další dva miliony eur může francouzský klub získat dodatečně na bonusech.



Depay bude na Camp Nou nastupovat pod novým koučem katalánského týmu Ronaldem Koemanem, který ho dosud vedl v nizozemské reprezentaci. V Barceloně se sejde i s dalším krajanem Frenkiem de Jongem.

Bývalý hráč Eindhovenu a Manchesteru United nahradí v barcelonském útoku Uruguayce Luise Suáreze, jenž je jedním z hráčů, kteří po neúspěšné sezoně nebudou v týmu pokračovat.

Depay si loni v prosinci přetrhl kolenní vaz, ale díky prodloužení sezony kvůli pandemii koronaviru stihl dohrávku Ligy mistrů. V ní pomohl Lyonu do semifinále, v němž Olympique vypadl s pozdějším vítězem soutěže Bayernem Mnichov.

FC Barcelona Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

32. kolo
Články odjinud


Články odjinud