20. ledna 2023 • 22:30

Daniho Alvese zadržela policie, byl obviněn ze sexuálního napadení

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Španělská policie zadržela brazilského fotbalistu Daniho Alvese. Devětatřicetiletého obránce vzala do vazby kvůli obvinění ze sexuálního napadení. Hráč mexického týmu UNAM Pumas vypovídal na stanici v Barceloně a čeká na rozhodnutí soudce. Státní zástupce požaduje, aby Alves zůstal ve vyšetřovací vazbě bez možnosti propuštění na kauci až do procesu.



Alves byl zadržen policií a poté několik hodin vypovídal na stanici v Barceloně. Soudce poté vyhověl žádosti státního zástupce a poslal hráče mexického UNAM Pumas až do procesu do vazby. Krátce poté s ním jeho zaměstnavatel ukončil smlouvu, což oznámil na tiskové konferenci.

Nejmenovaná žena obvinila Alvese, že ji na konci prosinci při návštěvě nočního klubu v Barceloně proti její vůli osahával pod spodním prádlem. Slavný fotbalista už dříve jakékoliv provinění odmítl s tím, že ženu vůbec nezná.

Alves v Barceloně působil v minulé sezoně a v letech 2008 až 2016. S katalánským celkem mimo jiné získal šest španělských titulů a třikrát vyhrál Ligu mistrů. Za sebou má také angažmá v Seville, Juventusu Turín, Paris St. Germain nebo Sao Paulu. Za brazilskou reprezentaci odehrál 126 utkání a zúčastnil se i loňského mistrovství světa v Kataru.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud