30. října 2010 • 22:14

Jarošíkova Zaragoza udržela remízu ve Valencii

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Zaragozy s Jiřím Jarošíkem v obraně remizovali v 9. kole španělské ligy ve Valancii 1:1, počtvrté za sebou dostali v utkání červenou kartu a zůstávají v domácí soutěži bez vítězství. V neúplné tabulce se hosté posunuli díky lepšímu skóre na předposlední místo před La Coruňu. Ta má však zápas k dobru.



Obě branky zápasu zaznamenal italský obránce Zaragozy Maurizio Lanzaro, který nejprve ve třetí minutě poslal svůj tým do vedení a o čtyřicet minut později nešťastně zamířil i do vlastní sítě.

Kritický moment přišel pro hosty v 67. minutě, kdy musel hřiště opustit za tvrdý zákrok záložník Ander Herrera. Valencie však přesilovku nevyužila a podruhé za sebou v lize na svém stadionu Mestalla nevyhrála.

Fotbalisté Realu Madrid otočili zápas 9. kola španělské ligy proti nováčkovi Alicante a po venkovní výhře 3:1 si pojistili vedení v tabulce.

Dvakrát se trefil Cristiano Ronaldo, který v posledních čtyřech ligových zápasech vstřelil deset branek. Svěřenci trenéra Josého Mourinha vyhráli v domácí soutěži počtvrté za sebou se skóre 19:4.

Domácí Hércules chtěl i proti Realu zopakovat senzační výhru nad Barcelonou z druhého kola a slavného soupeře překvapil už ve třetí minutě vedoucí brankou Davida Trezegueta. Favorizovaní hosté se vzpamatovali až po přestávce, když v 52. minutě vyrovnal argentinský křídelník Ángel Di María.

Závěr vyšel "Bílému baletu" i díky Karimu Benzemovi, který přišel na hřiště v 76. minutě. Jeho tvrdou ránu nejprve v 82. minutě dorazil Cristiano Ronaldo a otočil zápas.

O čtyři minuty později kritizovaný francouzský útočník vybídl Ronalda přesnou přihrávkou, kterou hvězdný Portugalec proměnil nechytatelnou ranou pod břevno a jedenáctou ligovou brankou v sezoně si pojistil vedení v tabulce střelců.

Španělská fotbalová liga - 9. kolo:
Valencie - Zaragoza 1:1 (43. vlastní Lanzaro - 3. Lanzaro), Alicante - Real Madrid 1:3 (3. Trezeguet - 82. a 86. Cristiano Ronaldo, 52. Di María)

Španělská fotbalová liga - 9. kolo: Valencie - Zaragoza 1:1 (43. vlastní Lanzaro - 3. Lanzaro), Alicante - Real Madrid 1:3
Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud