4. dubna 2011 • 16:53

PAOK Soluň dostal za fanoušky rekordní pokutu

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nejlepší střelec se nedostal ani do Brna… Osmnáctka na baru?!
Dvořák po generálce na UFC. Zranění je pryč, zkoušel jsem nové zbraně
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nejvyšší pokutu v této sezoně řecké fotbalové ligy dostalo vedení PAOK Soluň, které zaplatí za řádění fanoušků čtvrt milionu eur (přes šest milionů korun). Navíc klub musí odehrát poslední zápas základní části nejvyšší soutěže s Kerkyrou bez diváků.



PAOK pyká za výtržnosti svých příznivců v prohrané odvetě semifinále domácího poháru s AEK Atény (0:1) v polovině března. Diváci vtrhli na hřiště, střetli se s policií a zranili soupeřova brankáře světlicí na hlavě.

Podle agentury Reuters šlo v Řecku v této sezoně už o páté utkání, při němž se běsnící fanoušci dostali až na hřiště. Podobný obrázek nabídlo i únorové utkání Olympiakosu Pireus s Panathinaikosem Atény, které tamní média překřtila na derby hanby. Kvůli pokračujícím útokům na hráče dokonce Panathinaikos několika fotbalistům najal osobní strážce.

Momentálně čtvrtý PAOK čeká po duelu za zavřenými dveřmi s Kerkyrou ještě play off o druhé místo v soutěži a postup do Ligy mistrů.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

Články odjinud


Články odjinud