7. srpna 2011 • 21:00

Jiránek s Grozným sahal po skalpu "svého" Spartaku, ale nakonec padl

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalista Martin Jiránek měl v ruské lize blízko k vítězství nad svým bývalým klubem Spartakem Moskva, jenže Těrek Groznyj v utkání 19. kola neudržel dvoubrankové vedení a prohrál 2:4. Dva góly vstřelili hosté v nastaveném čase, kdy se v jejich týmu dostal do hry i Marek Suchý.



Zápas byl plný vzruchu. Už v první půli se kopaly dvě penalty, ale střelci ani jednu neproměnili: zatímco však na domácí straně byl Maurício úspěšný aspoň z dorážky a zvýšil na 2:0, spartakovec Dzjuba zkorigovat nedokázal.

Jenže brankář Džanajev, který jeho střelu vyrazil, dostal hned v úvodu druhého poločasu červenou kartu a jeho náhradník Godzjur posléze čtyři góly. Krátce po vyrovnání na 2:2 zhasla na stadionu světla a po dlouhém přerušení se závěr mnohem lépe vydařil hostům: v páté minutě nastaveného času skóroval Dzjuba a ještě o čtyři minuty později Welliton.

Jiránek odehrál 74 minut, střídal v době, kdy ještě Těrek vedl. Suchý přišel na hřiště v nastavení po Dzjubově gólu na 2:3.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud