30. května 2012 • 20:02

Džeko prý míří ze City do Bayernu, ten zatím dohodu popírá

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bývalý teplický útočník Edin Džeko by měl podle spekulacích německých a britských médií přestoupit z Manchesteru City do Bayernu Mnichov. Finalista Ligy mistrů už se prý s bosenským fotbalovým reprezentantem domluvil a záleží na jednání klubů. Sportovní ředitel Bayernu Christian Nerlinger však dohodu s Džekem popřel.



Džeko už v bundeslize působil v barvách Wolfsburgu, který ho koupil v roce 2007 z Teplic za více než sto milionů korun. V Německu získal s týmem mistrovský titul a stal se králem střelců.

Loni v lednu odešel do Manchesteru City za zhruba 800 milionů korun. Jeho tým sice letos vybojoval anglický titul, k němuž Džeko přispěl 14 góly ve 30 zápasech, v nabité konkurenci v kádru ale často začínal mezi náhradníky.

Podle agentury SID se v současnosti cena šestadvacetiletého fotbalisty pohybuje mezi 20 až 25 miliony eur (515 až 643 milionů korun).

Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud