2. srpna 2013 • 23:45

Barcelona dala osm gólů, jeden hezčí než druhý. Jen ten Neymar zase nic!

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Přípravné utkání Barcelony se Santosem slibovalo před výkopem parádní podívanou. Byl to první letní zápas katalánského velkoklubu na domácí půdě, první duel, které z lavičky odřídí nový kouč "Tata" Martino, v neposlední řadě pak také domácí debut brazilské superposily Neymara. Barceloně večer vyšel náramně, vyhrála 8:0, ale Neymar radost mít nemohl. Z tolika gólů nedal ani jeden!



Přátelské utkání o trofej Joana Gampera začalo pro Barcelonu skvěle. Jen po několik málo minutách se trefil Lionel Messi a katalánská show mohla začít.

MATCH OVERVIEW LEGACY

Cesc Fábregas mířil přesně hned dvakrát. Po jednom zásahu si připsali Alexis Sánchez a Pedro. Nádherný gól dal sváteční střelec Adriano. Trefil se i osmnáctiletý kamerunský mladíček z juniorky Barcelony Jean Marie Dongou. Dokonce i Leonardo Bastos ze Santosu zapříčinil změnu skóre. Pravda, zásahem do vlastní branky... A co Neymar? Ani gól!

VIDEO | 1:0 Lionel Messi

VIDEO | 2:0 Leonardo Bastos (vlastní)

VIDEO | 3:0 Sánchez

Brazilskou superhvězdu musely dostihnout emoce. Vždyť poprvé vyběhl k zápasu na Camp Nou v barcelonském dresu a hned proti Santosu. Klubu, kde fotbalově vyrůstal a odkud ke španělským šampionům přestoupil.

Jinak si těžko vysvětlit, že z osmi gólů Barcelony do sítě soupeře nedal ani jediný. Když ho v poločase kouč "Tata" Martino poslal na hřiště, aby vystřídal Messiho, měl Neymar ideální podmínky k tomu, aby ukázal svůj talent. Kličky a přihrávky mu vycházely, ale dostat míč mezi tyče byl neřešitelný problém.

VIDEO | 4:0 Pedro

VIDEO | 5:0 Cesc Fábregas

Barcelona v ten okamžik vedla už 4:0, obrana Santosu byla dokonale rozložená, brazilští hráči absolutně nestíhali. A scénář z první půle pokračoval i ve druhém dějství.

Snad každá akce a střela Barcelony hrozila gólem – hned osmkrát se to za devadesát minut potvrdilo. Jen ten Neymar opět vyšel naprázdno...

VIDEO | 6:0 Cesc Fábregas

VIDEO | 7:0 Adriano

VIDEO | 8:0 Jean Marie Dongou

Jeden, dva... osm! Barcelona vyhrála proti Santosu vysokým rozdílem 8:0
Jeden, dva... osm! Barcelona vyhrála proti Santosu vysokým rozdílem 8:0

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud