12. srpna 2014 • 09:47

To je GÓL! Brankář ve skotské lize rozhodl trefou přes celé hřiště

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ve druhé skotské lize byli fanoušci svědky jednoho z nejkurióznějších gólů. Brankář Hibernian Mark Oxley totiž proti Livingstonu skóroval přímo z výkopu z vlastního pokutového území! Zatímco gólman domácích se stal hrdinou, jeho protějšek byl pro smích.



Hibernian vedli v zápase s Livingstonem 1:0. Brankář Oxley si v poklidu sebral do rukou hlavičku soupeře a chystal se vykoupnout míč co nejdál od vlastní branky. Kdo by si pomyslel, že právě gólman domácích za chvílí zvýší na 2:0!

Ale stalo se. Oxleyův dlouhý výkop dopadl těsně před pokutové území soupeře, přeskočil špatně vyběhnutého brankáře a skončil v síti. Fanoušci byli v euforii, spoluhráči okamžitě běželi svému brankáři gratulovat.

Později se navíc kuriózní trefa ukázala jako rozhodující, Hibernian vyhráli 2:1. Zajímavostí je, že Oxley byl v klubu teprve dva týdny, v Hibernian hostuje z anglického Hullu City.

Na svou premiéru jistě nikdy nezapomene.

VIDEO | Brankář Hibernian skóroval z vlastního výkopu


Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud