17. července 2015 • 20:20

Šikanují nás! United se naštvali na Real, De Geu neprodají

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nedáme a nedáme. Manchester United je připravený prodělat klidně více než 25 milionů liber (téměř miliarda korun), které by mohl dostat od Realu Madrid za brankáře Davida De Geu. Jenže vedení United se rozhodlo, že gólmana do Bílého baletu nyní nepustí a radši ho nechají příští rok, kdy mu končí smlouva, odejít zadarmo.



Red Devils se nechají obměkčit jedině v případě, že španělský brankář bude součástí výměny za Sergia Ramose. Jenže toho zase nehodlá pustit nový kouč Realu Rafa Benítez, který s ním počítá jako s kapitánem týmu.

United podle televize BBC považují chování Realu za šikanu a zatímco jejich příjmy stále rostou, mají v plánu z toho vytlouct pro Real všechny nejlepší hráče.

Real si vyhlédl Davida De Geu jako svou hlavní letní posilu. Španěl má v United smlouvu ještě na rok, ale dal najevo, že by se rád vrátil do své domoviny. Jenže Rudí ďáblové jsou naštvaní, že Real jim vždy vyfoukne jejich nejlepší hráče, zatímco na oplátku nepřichází nic.

United touží po Sergio Ramosovi, na kterého už dali dvě nabídky, tu poslední na 28,6 milionů liber. Nový kouč Realu už ale prohlásil, že Ramos nikam nejde, navíc z něho chce udělat kapitána.

TOP zákroky Premier League: Co vytáhli mimo De Gea a Ospina?
Video se připravuje ...

Ztrátu United, kteří tak zřejmě přijdou o možnost prodat De Geu, kompenzuje fakt, že právě on může být tím rozdílem mezi další sezonou bez trofeje a nějakým úspěchem, který na Old Trafford potřebují jako sůl.

Navíc brankář před časem ve vidině přestupu do Realu odmítl podepsat prodloužení smlouvy, která mu měla razantně navýšit plat – mluví se až o 180 tisících liber týdně. Jenže De Gea řekl ne a tak mu na účet bude celou sezonu chodit „jen“ 60 tisíc liber, což je plat, který dostává už od svého příchodu z Atlétika Madrid v roce 2001.

David de Gea v roli fiktivního čaroděje Gandalfa z Pána prstenů použil legendární slova: "Neprojdeš dál"! Stejně tak zastavoval i střelce Liverpoolu.
David de Gea v roli fiktivního čaroděje Gandalfa z Pána prstenů použil legendární slova: "Neprojdeš dál"! Stejně tak zastavoval i střelce Liverpoolu.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud