6. prosince 2015 • 04:56

ZMAR favoritů! Nečekaně padly Bayern i City, Chelsea se ztrapnila

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
První Čech, který prorazil Nadalovu antukovou auru: Lehečkův úžasný večer
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalová Evropa je vzhůru nohama. V Anglii i Německu se předháněli favorité, kdo se postará o větší senzaci. Začalo to prohrou Citizens na půdě Stoke, pak je trumfnul v Německu první prohrou v sezoně Bayern. Korunu všemu nasadila Chelsea, doma podlehla Bornemouthu…



O překvapivé výsledky nebyla v sobotu nouze. Sázkaři, kteří věří favoritům, často muchlali papírové tikety a na internetu sledovali, jak jim u tipů přibývají křížky znamenají prohranou sázku. Server iSport vybral tři největší senzace.

Arnautovic katem Citizens

První šok odpoledne připravili svým fanouškům hráči Manchesteru City. V případě vítězství na hřišti Stoke by chvíli vedli tabulku a o pár hodin později by alespoň udrželi krok s vedoucím Leicestrem, jenže… Když po patnácti minutách prohrávali 0:2 po dvou trefách Arnautovice, bylo jasné, že tenhle plán neklapne. Citizens totiž skóre ani nekorigovali a nakonec mohli být rádi, že nedostali větší příděl. V tabulce jim patří třetí pozice. Nejpříjemnější zprávou dne pro City snad mohl být fakt, že konkurenční United doma jen remizovali s West Hamem 0:0.

2516437:gallery:true:true

Nevídáno. Bayern prohrál v lize

Že by odcházeli Mnichovští z bundesligového zápasu bez bodu, to Německo dlouho nepamatuje. Taková senzace byla naposledy k vidění v minulém soutěžním ročníku, kdy Bayern prohrál v květnu 1:2 s Freiburgem. Teď dostal v Mönchengladbachu tři branky a suverenita týmu Pepa Guardioly byla fuč. Nový náboj by mohla dostat i celá liga. O tom, kdo se stane mistrem, možná už dost fanoušků nemělo pochyb. Po tomhle krachu a vítězství Dortmundu však dělí vedoucí celky jen pět bodů a je zase o co hrát.  

Chelsea: Kolaps s nováčkem

Třetím do party průšvihářů se ukázala být v sobotu večer Chelsea. „Blues“ už mají na svém modrém triku v téhle sezoně senzací vícero, ale že doma prohraje tým Josého Mourinha s nováčkem z Bournemouthu, to byl pro celé Ostrovy šok. Za bezbrankového stavu se předpokládalo, že „modří“ zmáčknou soka, pro nějž byl už jen fakt, že hraje na Stamford Bridge, svátkem, ale opak byl pravdou. Osm minut před koncem Murray trefil tři body pro hosty, narvaný sektor fanoušků hostů byl v tu chvíli v extázi. A ta pokračovala i po závěrečném hvizdu.

2516445:gallery:true:true

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud