1. února 2016 • 22:14

Pocta pro Vaclíka a Suchého! Jsou v ideální sestavě roku švýcarské ligy

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
Dresy repre? Neurazí, ale žádná sláva. Konečně zajímavé nápady, ale sráží je…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Čeští fotbalisté Marek Suchý a Tomáš Vaclík se dostali do ideální jedenáctky švýcarské ligy za rok 2015 a obhájili tak svá místa z předchozího roku. Objevili se v ní společně s dalšími třemi spoluhráči z mistrovské Basileje včetně Breela Embola, který se stal nejlepším hráčem soutěže. Ceny byly vyhlášeny na dnešním galavečeru.



Brankář Vaclík i stoper Suchý patří ke klíčovým postavám Basileje i k největším osobnostem švýcarské ligy. Basilej i díky nim po podzimu vede tabulku o deset bodů a v 18 zápasech inkasovala jen 20 branek.

Společně s nimi se do ideální sestavy dostali také další hráči Basileje Lang, Zuffi a Embolo. Ten kromě hlavní ceny pro nejlepšího hráče obhájil i cenu pro největšího oblíbence fanoušků.

Ideální sestavu doplňují ještě Gelmi ze St. Gallenu, Pa Modou a Carlitos ze Sionu a Källström, Caio a Dabbur z Grasshopperu Curych.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud