3. srpna 2017 • 19:30

PSG potvrdilo rekordní přestup! Za Neymara dá skoro 6 miliard

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Brazilský fotbalista Neymar už je hráčem Paris St. Germain, kam přestoupil z Barcelony za rekordních 222 milionů eur (zhruba 5,8 miliardy korun). Pětadvacetiletý útočník podepsal s francouzským klubem smlouvu na pět let. Ročně si má vydělat 30 milionů eur čistého (přes 781 milionů korun).



"Jsem nadmíru šťastný, že jsem v Paris St. Germain. Od chvíle, co jsem přišel do Evropy, to byl jeden z nejambicióznějších klubů. A největší výzvou, která mě motivovala k přestupu, je pomoct klubu vybojovat tituly, po nichž fanoušci touží," uvedl Neymar na webu pařížského celku. "Odehrál jsem v Evropě čtyři sezony a cítím se připravený na tuhle výzvu. Udělám všechno pro to, abych byl nápomocen novým spoluhráčům, otevřel klubu nové obzory a dělal radost milionům jeho fanoušků po celém světě," dodal.

Za Barcelonu hrál Neymar od léta 2013, kdy přišel ze Santosu za 88 milionů eur. V katalánském celku se vypracoval v jednoho z nejlepších fotbalistů světa a s Lionelem Messim a Luisem Suárezem vytvořil obávané ofenzivní trio. S Barcelonou získal osm trofejí včetně triumfu v Lize mistrů a dvou španělských titulů. Smlouvu měl až do roku 2021.

Neymar se loučí s Barcelonou! Podívejte se na jeho nejhezčí akce z minulé sezony
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud