16. května 2018 • 10:15

Ve finále EL dávají experti i fanoušci větší šance Atlétiku Madrid

Autor: pan
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Finále Evropské ligy je tady. Nastoupí v něm fotbalisté Marseille a Atlétika Madrid, ale náboj bude mít jistě i pro fanoušky a sázkaře v Česku. Ve varu budou zejména ti, kteří drží palce Slavii. Pokud totiž vyhraje Atlético a Slavia udrží druhé místo v lize, budou mít červenobílí pro příští sezónu jistotu startu v základní skupině Evropské ligy a k tomu i pokus o postup do skupiny Ligy mistrů. Sázkaři právě výhře španělského celku věří nejvíce, Atlético favorizuje i společnost Chance. „Má kvalitnější kádr, zkušenější. Jeho obrana je neprůchodná,“ nabízí důvody, proč vsadit na Atlético Karel Brettschneider, bookmaker zmíněné společnosti.



Jaké jsou tedy šance před zápasem podle expertů. Na vítězství Atlétika jde momentálně sázet v kurzu 2,01:1, téhle variantě věří hned 77% procent tipujících. O triumfu francouzského celku z Marseille je přesvědčeno jen osm procent tipujících (kurs 4,44:1) a patnáct procent tipér věří tomu, že utkání po devadesáti minutách neskončí. „Favorizujeme Atlético i kvůli větším individualitám v útoku,“ myslí si expert.

Pro Španěly hovoří i statistiky. Atlético totiž dvě dosavadní finálové účasti proměnilo ve vítězství a nyní útočí na hattrick. Zatímco francouzský tým obě předchozí finále druhé nejprestižnější klubové soutěže prohrál. Marseille však touží favorita zaskočit a po 25 letech ukončit čekání na evropskou trofej.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud