10. dubna 2020 • 11:20

Messi vs. fakenews. Hvězdu rozzuřily zprávy argentinské televize: Lži

Autor: apr
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je jednou z největších fotbalových ikon současnost, ne-li dokonce tou největší. Kolem barcelonského Lionela Messiho je proto neustále živo, zprávy o něm jsou na denním pořádku prakticky po celém světě. Informace, které o něm uvedla argentinská televizní stanice TNT Sports, ale nenechaly hvězdného útočníka chladným a na svém Instagramu na to ostře reagoval.



Vzor pro mnohé mladé fotbalisty plní zprávy nejrůznějších televizních stanic, novin či magazínů prakticky denně. Není divu, vždyť je Lionel Messi jednou z nejvýznamnějších osobností fotbalu. Barcelonská superstar ale nyní již musela zareagovat na informace, které o ní přinášela argentinská televizní stanice TNT Sports.

Ta přinesla zprávu o tom, že Thiago Almada půjde do Interu Milán s Messim, a také to, že měla argentinská národní modla hrát roli v případu Ronaldinho. Brazilec a jeho bratr Roberto Assis byli totiž v úterý propuštěni z paraguayského vězení, kde strávili 32 dnů.

Dvojice byla zatčena na začátku března poté, co použila pro vstup do jihoamerické země falešné pasy. Za brazilského míčového kouzelníka a bývalého spoluhráče z katalánského velkoklubu měl podle TNT Sports Messi údajně zaplatit kauci ve výši 1,3 milionu liber (téměř 40 milionů korun).

Také Lionel Messi zůstává během pauzy zaviněné koronavirem se svou rodinou
Také Lionel Messi zůstává během pauzy zaviněné koronavirem se svou rodinou

K oběma informacím se Messi vyjádřil striktně na svém Instagramu. „Lež 1: Messi do Interu. Lež 2: Messi zaplatil za Ronaldinha,“ dementoval šířící se spekulace. Argentinec navíc přidal i hashtag fakenews, tedy lživé zprávy.

A nezůstalo jen u toho. „To, co řekli o Newell’s Old Boys před několika týdny, bylo také nepravdivé. Díky bohu, že jim nikdo nevěřil,“ doplnil Messi reakci na dezinformaci, že se má brzy vrátit do klubu, z jehož mládeže vyrazil v roce 2000 do Barcelony.

Po Messiho zásahu byla původní zpráva z Twitteru TNT Sports odstraněna a o několik hodin později se k příspěvku vyjádřil moderátor, komentátor a redaktor TV stanice Hernán Castillo. Ve videu se omluvil a uvedl, že se jednalo o vtip. „Sekce 'Bomba' je segment, který si všichni užíváme, smějeme se mu a bavíme se jím. Bereme to s velkým humorem. Omlouváme se, nebyl v tom žádný špatný úmysl," prohlásil Castillo. 

FC Barcelona Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud