28. března 2022 • 14:30

Šmicer, Berger a Baroš zpět v Liverpoolu. P**o, vole, zdravila je ikona

Autor: vmn
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
Střeďáci na EURO: Koho k Součkovi? Dilema s parťáky i rozestavením
VŠECHNA VIDEA ZDE

Stres z boje o titul na více frontách vystřídala v Liverpoolu nostalgie. Během reprezentační pauzy se na severu Anglie utkaly legendy Reds a Barcelony. Výsledek 2:1 pro hosty není tak důležitý jako výtěžek a zábava. A díky české účasti padla bokem i spousta českých slov, ne vždy slušných.



Vladimír Šmicer , Milan Baroš a Patrik Berger odehráli na Anfield Road druhý poločas a přihlíželi vítěznému gólu Rivalda. Možná ještě větší zábavu si česká trojice užila před zápasem.

V tréninkovém areálu Liverpoolu se sešly hvězdy velké éry klubu z přelomu tisíciletí. Česká trojice tam dva roky hrála i společně. „Ty seš vysekanej,“ chválí Berger na klubovém videu Milana Baroše, který se i po kariéře evidentně udržuje. To Vladimír Šmicer při pohledu na váhu u vstupu do šatny předstíral zděšení.

Patrik Berger před utkáním legend Liverpool vs. Barcelona
Patrik Berger před utkáním legend Liverpool vs. Barcelona

Čeština byla před pár lety v kabině evidentně relativně běžným jazykem, byť zřejmě ne ve spisovné formě. Letitá ikona Liverpoolu Jamie Carragher přiběhl ve videu za českou trojicí s pozdravem „P**o, vole!“ a nevědomky „pokryl“ i domovské regiony svých středoevropských exspoluhráčů – Ostravsko a Prahu.

Velkou pozornost poutal Steven Gerrard, který se po letech zase oblékl do červeného. Ve výkonnostním fotbale je aktuálně trenérem konkurenční Aston Villy, fanoušci ho ale pořád evidentně mají rádi a bylo to vidět po gólu, kterým otevřel skóre.

Výtěžek ze zápasu putuje na charitativní projekty obou klubů.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud