8. ledna 2023 • 21:53

Další rána pro Chelsea: konec v poháru, City si zastřílelo. Pálil Mahrez

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Manchesteru City rozstříleli ve třetím kole Anglického poháru Chelsea 4:0. Svěřenci trenéra Pepa Guardioly porazili londýnský celek za poslední dva měsíce potřetí a už podruhé v tomto týdnu.



Úřadující vítěz Premier League rozhodl na Etihad Stadium v prvním poločase. Postupně se trefili Mahriz, z penalty Álvarez a Foden. V závěru se z pokutového kopu opět prosadil Mahriz.

Manchester neinkasoval s Chelsea ani potřetí v této sezoně. V listopadu ji zdolal 2:0 v Ligovém poháru (rovněž ve třetím kole) a ve čtvrtek zvítězil na jejím hřišti 1:0 v lize.

V dalším kole Anglického poháru narazí na lídra Premier League Arsenal, nebo třetiligový Oxford, jejichž vzájemné utkání je na programu v pondělí. Chelsea nevyhrála šestý z posledních sedmi soutěžních duelů.

V poháru skončili i hráči Aston Villy, které porazil Stevenage ze čtvrté ligy. Emeryho svěřenci vedli od 33. minuty, soupeř zápas otočil po gólech v 88. a 90. minutě.

Výsledky třetího kola FA Cupu:

Manchester City - Chelsea 4:0 (3:0)
Branky
: 23. a 85. z pen. Mahrez, 30. z pen. Álvarez, 38. Foden,

Bristol City - Swansea 1:1, Derby - Barnsley 3:0, Cardiff - Leeds 2:2, Hartlepool - Stoke 0:3, Norwich - Blackburn 0:1, Stockport County - Walsall 1:2, Aston Villa - Stevenage 1:2.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud