24. srpna 2023 • 08:40

Messi je s Miami v dalším finále. Při divoké přestřelce ale neskóroval

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jarolím: Slavia? Míň arogance, víc kreativity. Drahé posily zatím nejsou znát
Furch po nástupu k Boleslavi: Brno jsem si oblíbil, ale život mění plány
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hvězdný fotbalista Lionel Messi se poprvé po svém červencovém přestupu do Interu Miami nezapsal mezi střelce, přesto svému týmu pomohl do finále další soutěže. Ve středečním semifinále U.S. Open Cupu v Cincinnati kapitán argentinských mistrů světa nahrál na dva góly a proměnil penaltu při vítězství 5:4 v rozstřelu. Po prodloužení zápas skončil 3:3.



Sedminásobný držitel Zlatého míče Messi vstřelil v prvních sedmi zápasech za Inter deset gólů a v sobotu ho dovedl k triumfu v Leagues Cupu, který hrají týmy z MLS a mexické ligy. Ve finále americké pohárové soutěže se Miami střetne 27. září s Houstonem. Tuto sobotu čeká Messiho debut v MLS na hřišti New York Red Bulls.

V Cincinnati, které je v rozehrané sezoně MLS nejlepší, zatímco Miami nejhorší, Messi přihrál na dvě branky Leonardu Campanovi, jenž zlikvidoval dvougólový náskok domácích. Inter skóroval potřetí na začátku prodloužení díky Josefu Martínezovi, nicméně ve 114. minutě poslal zápas do penalt Juja Kubo.

Messi rozstřel za Miami zahájil a všichni exekutoři byli bezchybní až do páté série, v níž gólman hostů Drake Callender chytil penaltu Nicku Hagglundovi a následně Ben Cremaschi poslal Inter do dalšího finále.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud