31. prosince 2011 • 13:02

Řepka dostal v exhibici žlutou, pak zahlásil: Moje kariéra ještě nekončí!

Autor: spo, kub, pj
Vstoupit do diskuse
16
TOP VIDEA
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
SESTŘIH: Vegas - Dallas 2:0. Hertl a spol. odvrátili vyřazení. Dva góly i top zákroky
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO - Tomáš Řepka byl výraznou postavou tradičního silvestrovského derby (3:1 pro Spartu). A jak si ho diváci pamatují, stejně bouřlivě jako kdysi působil i na umělém hřišti v Edenu. Po menší slovní hádce s rozhodčím dokonce dostal žlutou kartu. Pro jeho příznivce je ale důležitější zpráva, že svou kariéru ukončit ještě nehodlá!



Na dotaz reportéra České televize, zda bude ligová kariéra Tomáše Řepky pokračovat, odpověděl legendární stoper jasně: "Určitě chci, aby pokračovala!"

Vyslal tak jasný vzkaz všem českým klubům, že je k dispozici a připraven posílit toho, kdo o něj bude mít zájem. Naposledy se mluvilo o Českých Budějovicích, které chtějí s Řepkou v lednu zahájit jednání.

To, že bude Řepka pokračovat v kariéře, je dobrá zpráva zejména pro jeho fanoušky. Těch dorazilo na silvestrovské derby několik desítek. A po exhibičním zápase dokonce vtrhli na plochu, aby se s Řepkou osobně pozdravili a poděkovali mu za jeho služby ve Spartě.

"Jsem hrozně šťastný, že lidi nezapomněli," těšilo řízného stopera. "Samozřejmě nepřišli jen na mě, přišli se podívat na fotbal a ostatní kluky. Ale hrozně si toho vážím."

Se svými chorály byli fanoušci ale natolik hluční, že šéf sportu ČT4 Ota Černý dokonce vzdal novoroční přípitek s Tomášem Řepkou. "Já nic neslyším," usmíval se do mikrofonu ex-letenský stoper.

Černý poté raději se slovy "to nemá cenu" přímý přenos z Edenu ukončil.

Řepka si každopádně silvestrovské derby užil. "Stejně jako všichni, vyšlo počasí, je to nádherný den," přiznal sedmatřicetiletý veterán, který mohl být se svým debutem v posledním zápase roku spokojen – výborným výkonem přispěl k jednoznačnému vítězství internacionálů Sparty nad Slavií 3:1.

Zájem o bývalého kapitána Sparty byl veliký
Zájem o bývalého kapitána Sparty byl veliký

Vstoupit do diskuse
16

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud