16. května 2018 • 15:13

Dej si pojistit rodinu. Trenér Petržela měl vyhrožovat opavskému šéfovi

Autor: , iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vlastimil Petržela, trenér fotbalového Zlína, stanul před Okresním soudem v Opavě.  Ještě coby kouč ostravského Baníku je obžalovaný z toho, že rozesílal výhružné SMS zprávy šéfovi opavského klubu Markovi Hájkovi. Informoval o tom dnes Moravskoslezský deník.



„Dej si pojistit rodinu,“ měl napsat Petržela ještě jako trenér Baníku Ostrava předsedovi představenstva Slezského FC Opava Markovi Hájkovi. Ten je i místopředsedou České unie sportu. Vše se mělo stát na jaře minulého roku, kdy Baník a Opava bojovaly ve druhé lize o postup.

Do první ligy tehdy nakonec postoupily Olomouc a Baník. Opavané skončili třetí. U Okresního soudu v Opavě se řeší události, které tomu měly předcházet. Petržela měl Hájkovi v té době vyhrožovat.

V tom smyslu, že když „půjde“ ještě jednou proti Baníku, má si nechat pojistit celou rodinu. To se mělo stát poslední dubnový den loňského roku. O čtyři dny později měla Hájkovi doputovat další SMS ve znění: „To, co předvádíš s Opavou, je taky na kriminál, ha**** zlodějskej.“

Nejedná se přitom o jediný Petrželův problém. Zkušený kouč se měl před nedávnem dostat do konfliktu s jedním ze sponzorů Baníku Mariánem Klabníkem z Frýdlantu nad Ostravicí, majitelem cestovní kanceláře MLK-Tours, kterému měl trenér také vyhrožovat. "Jsem nevinný, k žádnému soudu nejdu," reagoval bývalý trenér Zenitu Petrohrad. (VÍCE ZDE >>>)

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud