20. prosince 2018 • 11:19

Postav tým a hraj o zájezd! Fortuna opět pořádá Zimní fotbalové hry

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fortuna pořádá v únoru Zimní fotbalové hry v Ostravě a každý si přijde na své. Chcete si zahrát netradiční zimní fotbalový turnaj na sněhu? Přihlaste svůj tým a hrajte s námi o letecký zájezd na skvělý evropský fotbal. Celá akce proběhne souběžně s ČEZ City Cross Sprintem v sobotu 23. února v Dolních Vítkovicích. Na místě bude připravena mimo jiné fotbalová střelnice a zde se také bude hrát o letecký fotbalový zájezd. Chtěli byste s námi letět? Stačí přijít na místo konání, zaregistrovat se nebo si vsadit a my vylosujeme dva z vás, kteří poletí s námi.



Princip turnaje

Můžete se těšit na netradiční fotbalový turnaj na sněhu! Hrát se bude v krásných prostorech Dolních Vítkovic a turnaj bude startovat v sobotu 23. února v dopoledních hodinách. Stačí sestavit tým o 4 až 7 hráčích a přihlásit ho do našeho turnaje.

Přihlášení do turnaje

Registrace je velmi jednoduchá. Sestavte tým o 4 až 7 hráčích, pojmenujte ho, pošlete nám odkaz na krátké představovací video nebo fotku týmu a napište nám, proč máme vybrat zrovna vás. Cest je hned několik. Využijte registrační formulář na Přihraj.cz nebo nám tyto informace pošlete na mail soutez@ifortuna.cz. Přihlásit tým můžete do čtvrtka 31. ledna 2019.

Odměny

Hlavní cena turnaje bude stát za to! Letecký zájezd pro celý výherní tým na vybraný zahraniční zápas. A ten si před turnajem všichni sami vyberete. Sledujte naše Facebookové stránky a v anketě si zvolte, kam chcete vyrazit. Ale ostatní nemusí smutnit, další velké odměny jsou připraveny!

Zimní fotbalové hry

Fortuna si pro vás nepřipravila jen fotbalový turnaj. Celý den se ponese ve znamení zimních fotbalových her. Po netradičním fotbalovém turnaji postavíme na stejném místě naši oblíbenou střelnici, ale i ta bude na sněhu! Nečeká vás tedy nic jednoduchého, ale na druhou stranu si užijete spoustu legrace. A nejlepší tým s námi také poletí na fotbalový zápas. Na místě bude naše mobilní pobočka a odměnu jsme si připravili i pro nově registrující i pro sázkaře. I ti budou moci soutěžit o letecký zájezd na fotbal.

Neváhejte a zaregistrujte se do našeho turnaje! A nebo se prostě jen přijďte podívat na Zimní fotbalové hry a ČEZ City Cross Sprint v sobotu 23. února do Dolních Vítkovic.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud