21. února 2019 • 18:00

VIDEO: Světový fotbal - Střílej přes blok

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Efektivnější koncovku může pomoci zajistit tato průpravná hra na malém hřišti 20x40 metrů. Na kratší strany postavíme přenosné brány, do nich se postaví brankáři. Pole rozdělíme na tři části. Území před oběma bránami je vymezené čárou (nebo kloboučky) ve vzdálenosti 15 metrů, prostřední obdélník je široký 10 metrů.



Hrají proti sobě dva čtyřčlenné týmy (brankáře nepočítáme). Tři hráči stojí v políčku před bránou proti jednomu soupeři. Totéž na druhé straně. Úkolem tří spoluhráčů před bránou je přihrát si čtyřikrát míč za sebou, jeden protivník se jim snaží sebrat balon.

Když se mu to podaří, může zakončit. Pokud se útočícím povedou čtyři přihrávky, může jeden hráč s míčem běžet do prostředního pole a odtud vystřelit na bránu soupeře. Tým u protilehlé brány se snaží ránu zblokovat, ale nesmí vstoupit do prostředního pásma. Jakmile brankář míč vyrazí, může člen útočícího celku před bránou soupeře dorážet.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud